Buiten koken is fun!

Van zodra het eerste weerbericht met zon én meer dan 20 graden aangekondigd is, gaat het bij de "buitenkok" kriebelen om aan de slag te gaan. Na vorige zomer is iedereen grote fan geworden van het buiten koken en heeft het hele gezin ervaren dat buiten koken meer is dan grillen, bakken en braden maar vooral  samen rond het vuur staan genieten van de gezellige sfeer. Voor ons meer dan reden genoeg om op het event een heus barbecue eiland te creëren! 

Janos en The BBQ Academy: the perfect mix!

Elke dag organiseren we 4 workshops op de Kamado en de Tiger Fire. Twee van de workshops zijn gericht op jongeren want barbecuen is al lang geen voorrecht meer van de volwassenen. Om te tonen dat BBQ ook gezond kan gebeuren, brachten we Janos (Samenwerken met Janos aan een goede eetgewoonte) en Davy (BBQ Academy) samen en ontwikkelden we een mooi programma voor een workshop van een uur. Inschrijven kost slechts € 15 en moet vooraf gebeuren (je betaalt voor de les, de producten en je mag het nog opeten ook). Dat kan heel binnenkort via deze pagina. Meer info volgt. 

Serenti

Buiten koken moet niet altijd op een klassieke manier gebeuren! Eddy ontwikkelde zijn eigen open houtvuur en bakt gezond op de hete rand van het toestel. Gezelligheid, warmte, lekkere maaltijden, ... alles in één toestel. Komt het ontdekken op de stand van Serenti

Bouvry

Al jaren zijn zij de grote specialist in de streek voor het verdelen van het merk Primo, een grote naam in het koken op je terras. Ook zij geven dagelijks demonstraties en nemen je mee in de wereld van grillen, bakken en braden. 

En nog zo veel meer...

Maar er bestaat nog zo veel meer fraais! Je kunt het onmogelijk allemaal in je tuin kwijt, tijd daarom om het ter plaatse te komen ontdekken en de juiste keuze te maken: de Ofyr, de Oklahoma Joe, de klassieke gasbarbeque, de barbeque op houtskool, .... enfin het hele gamma is aanwezig!

Wat we noemen: goe alaam!

Atelier185 maakt exclusieve met de hand gesmede keukenmessen van damascusstaal. Een delicate mix van functioneel ontwerp, ambacht en pure kunst. Dankzij de combinatie van gelaagd staal en de meest exotische handmaterialen heeft elk mes een uniek karakter. 100% met trots handgemaakt in België! Kom ze uittesten op zijn stand in het BBQ Eiland

Maak een goede indruk met Paradijshof

In 1976 richten Radjpatie en Johannes Paradijshof International Delicacies op. Het wordt een gepassioneerd bedrijf met een uitgestrekt internationaal netwerk van boeren en leveranciers aan de ene kant, en chique hotels en restaurants aan de andere kant.

Radjpatie en Johannes krijgen twee dochters, en twee zonen. En al snel blijkt dat hun kinderen over precies hetzelfde gastronomisch DNA beschikken als zijzelf. Niets of niemand kan hen nog tegenhouden om de wereld af te reizen, om hetzelfde te gaan doen als hun ouders in de jaren ’60 en ’70 deden.

En nu, anno 2019, is er eigenlijk niets veranderd bij Paradijshof. De familie doet er nog steeds alles aan om met onvoorwaardelijke liefde haar klanten te verwennen met tijdloze, charismatische en onvergetelijke smaken uit de hele wereld. Meer dan een aanrader voor de mensen die hun smaakpapillen aan het werk willen zetten!