Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Dit zijn de openingstijden!

Bezoek "Le Manoir" op vrijdag 15 (van 12u tot 19u), 

zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 (telkens 10u. tot 18u.)

De prachtige dreef, de rustgevende tuin, de wisselende gezichtsassen... het draagt allemaal bij tot een sfeervol geheel waar de bezoeker zich meteen thuis voelt.

locatie

Hoe geraak je er? "Le Manoir" is vanuit alle richtingen bijzonder vlot te bereiken

Komende van de kust

Stel je GPS in op Fortstraat 15 in Beernem. Je neemt best de afrit Beernem. Aan het einde van de afrit ga je linksaf en rijd je over de brug over de autostrade. Iets verder ga je over de brug boven de spoorlijn. Blijf de hoofdweg ongeveer 2 km volgen tot u vlak voor de volgende brug (de brug over de vaart) rechtsaf gaat richting het kanaal. Sla links af en rij 1100 m verder tot je aan de gratis parking van het event bent.

Komende uit het binnenland
Stel je GPS in op Fortstraat 15 in Beernem. Je neemt best de afrit Beernem. Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Iets verder ga je over de brug boven de spoorlijn. Blijf de hoofdweg ongeveer 2 km volgen tot u vlak voor de volgende brug (de brug over de vaart) rechtsaf gaat, richting het kanaal. Sla links af en rij 1100 m verder tot je aan de gratis parking van het event bent.

Parkeren

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent". Je staat gewoon vlak voor de deur. Leuk toch!


Koop hier je

Tickets