Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

binnenkort meer nieuws...

Bezoek "Le Manoir" op vrijdag 17 (van 14u tot 19u), 

zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 (telkens 10u. tot 18u.)

De prachtige dreef, de rustgevende tuin, de wisselende gezichtsassen... het draagt allemaal bij tot een sfeervol geheel waar de bezoeker zich meteen thuis voelt.

locatie

Hoe geraak je er? "Le Manoir" is vanuit alle richtingen bijzonder vlot te bereiken

Komende van de kust

Stel je GPS in op Fortstraat 15 in Beernem. Je neemt best de afrit Beernem. Aan het einde van de afrit ga je linksaf en rijdt over de brug over de autostrade. Iets verder ga je over de brug boven de spoorlijn. Blijf de hoofdweg ongeveer 2 km volgen tot u vlak voor de volgende brug (de brug over de vaart) rechtsaf gaat richting het kanaal. Sla links af en rij 1100 m verder tot je aan de gratis parking van het event bent.

Komende uit het binnenland
Stel je GPS in op Fortstraat 15 in Beernem. Je neemt best de afrit Beernem. Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Iets verder ga je over de brug boven de spoorlijn. Blijf de hoofdweg ongeveer 2 km volgen tot u vlak voor de volgende brug (de brug over de vaart) rechtsaf gaat richting het kanaal. Sla links af en rij 1100 m verder tot je aan de gratis parking van het event bent.

Parkeren

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent". Je staat gewoon vlak voor de deur.