Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Hemelvaartweekend- Kasteel d'Aertrycke

Bezoek "Hof & Huis" op donderdag 21 mei, vrijdag 22 mei, zaterdag 23 mei en zondag 24 mei 2020 telkens van 10 tot 18u.

Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant!
We verwachten opnieuw ongeveer 190 exposanten en demonstranten.

- Laatste Nieuwtjes -

news image

Een moestuin in je school?

Kinderen zijn gewoon dol op de natuur en willen graag aan de slag in een moestuin. Vaak echter ontbreekt het voor een school aan d...

news image

Mijn eerste moestuin

Ook zo'n zin om je (klein-)kinderen in de tuin aan het werk te zien? En dan nog op een manier waarbij je een aantal scholen mooi o...

news image

Kinderyogaliga

Kinderyogadocenten die aangesloten zijn bij de kinderyogaliga staan garant voor het aanbieden van kinderyoga op een authentieke, v...

Klik hier voor meer nieuws over het event

Hoe geraak je er? Hof & Huis is vanuit alle richtingen bijzonder vlot te bereiken

Vanuit Oostende

Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek Sparappelstraat - Zeeweg in Torhout. Je neemt best de Torhoutsesteenweg tot je linksaf kunt slaan richting Eernegem - Aartrijke. Neem in Aartrijke aan de kerk de Steenstraat en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanaf de Oostkust
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Neem de totaal vernieuwde autostrade tot aan de afrit 10 Torhout. Rij door tot aan de ring van Torhout. Sla rechts af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Roeselare & Kortrijk
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Neem de autostrade tot aan de afrit 10 Torhout. Rij door tot aan de ring van Torhout. Sla rechts af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent". Je staat gewoon vlak voor de deur.