Jeugdig geweld

Hoog tijd om de jongeren hun plaats te gunnen, niet alleen in de tuin maar ook in de keuken. Wij zijn immers de mening toegedaan dat veel van hen klaar zijn om meer te doen dan enkel toekijken. Ze willen gewoon aan de slag om zelf kruiden te kweken, een insectenhotel te maken, te koken, zichzelf terug vinden, ....  En laten we hen vooral niet betuttelend benaderen... Ze zouden het niet appreciëren!

koken met Janos

Janos is voor velen een rolmodel. Dagelijks post hij heel wat ideeën om als jongere zelf aan de slag te gaan. Dat het allemaal haalbaar is, ook voor jongeren die er nog helemaal moeten aan beginnen, bewijst hij 4 dagen tijdens Hof & Huis. Samen met een bbq specialist maar ook met Delhine (zie hiernaast) zet hij jongeren op een geruststellende manier op weg.

Delphine Steelandt

Jonge mama's vergeten zichzelf wel eens: de opgroeiende kleine vraagt zo veel aandacht dat je jezelf wel eens vergeet. Delphine komt dagelijks tonen hoe je als mama de zorg voor je kleine perfect combineert met aandacht voor jezelf én je kleine. Een warm moment! Koken doet ze ook graag en ook zij zal samen met Janos een aantal kooksessies uitvoeren!

De van Hut

Kampen bouwen, wie vond dat niet één van de leukste dingen uit onze kindertijd? En vergeten we dat niet een beetje door te geven aan onze kinderen? De van Hut helpt je daar bij en bezorgt je kinderen uren fatasie in hun nieuwe kasteel, vaak gemaakt uit een oude kast! Want geef toe, als we kinderen van "het schermpje" weg willen helpen, moeten we ze hun eigen wereld weer laten ontdekken! copyright johannes vandevoorde 

kinderyoga

Anniek Clibbouw van de kinderyogaliga straalt bij het geven van kansen aan kinderen waarbij ze zichzelf mogen zijn, geniet om samen op weg te gaan met het kind, bruggenbouwer, stille helper en momentgenieter maar ook liefdevol kinderyogadocent, kinder- en jongerencoach, kindertalentenfluisteraar en gepassioneerd door kindertheater.